Om oss

Företaget med mycket erfarenhet av glas och aluminium
Hög service och kvalitet är våra ledord. Vi erbjuder er bland annat dörrar, fönster, fasader,
glastak, film och skjut/vikpartier. Tannefors glas ingår sedan 2022 i VETRI Group.

Inom segmentet aluminium jobbar vi med den världsledande systemleverantören Schüco International. Schücos system i glas och aluminium är utvecklade och testade för högsta komfort, lång livslängd och underhållsfrihet. Detta i kombination med god och tidlös design gör att ett glasparti från Schüco alltid känns modernt. Du vet väl att du kan välja olika kulör på ut- och insida så att glaspartiet passar ännu bättre in i byggnaden?

Omoss-bur

Kvalitet

Vi har egen tillverkning av dörrar, fönster, fasader, glastak och skjut/vikpartier. Egen tillverkning ger oss flexibilitet och möjlighet till snabba leveranser. Vi arbetar med det världsledande systemleverantören Schüco International. Schücos system i glas och aluminium är utvecklade och testade för högsta komfort, lång livslängd och underhållsfrihet.

Hög service

Vi kan erbjuda det mesta inom glas: glasreparationer, tillskärning och slipning av speglar och glas, säkerhetsglas (lamellglas & härdat), plexiglas, makrolon (okrossbar) och uv-limning av montrar, vitriner och andra speciallösningar.